Fenerbahçe Maçları

Geri git   Fenerbahçe Maçları > Fenerbahçe Futbol Kulübü > Fenerbahçeden Haberler

"Böyle devam edersek şampiyon oluruz"

Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve  Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan  "Böyle devam edersek şampiyon oluruz" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum yaptığı açıklamada "Mükemmel bir başlangıç yaşıyoruz. Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum.Böyle ...

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Futbolcu böyle kazanılmaz" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 09-25-2009 12:35 PM
"Çalışmaya devam edeceğiz." MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 08-23-2009 05:15 PM
"Böyle kulüp görmedim!" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 08-12-2009 07:59 PM
"En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-05-2009 06:00 PM
Semih "Şansımız devam ediyor" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 03-23-2009 06:08 PM

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-27-2009, 10:57 PM
Senior Member

Standart "Böyle devam edersek şampiyon oluruz"

Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum yaptığı açıklamada "Mükemmel bir başlangıç yaşıyoruz. Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum.Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Gidişattan memnunum.Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum" şeklinde konuştu.

Seçenekler
Stil