![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Böyle devam edersek şampiyon oluruz" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum yaptığı açıklamada "Mükemmel bir başlangıç yaşıyoruz. Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum.Böyle ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Futbolcu böyle kazanılmaz" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-25-2009 12:35 PM |
| "Çalışmaya devam edeceğiz." | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-23-2009 05:15 PM |
| "Böyle kulüp görmedim!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-12-2009 07:59 PM |
| "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 06:00 PM |
| Semih "Şansımız devam ediyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-23-2009 06:08 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum yaptığı açıklamada "Mükemmel bir başlangıç yaşıyoruz. Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum.Böyle devam edersek şampiyon oluruz. Gidişattan memnunum.Tüm Fenerbahçe camiası için seviniyorum" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|