![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Daum’u düşünmem bile" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin eski başkan adaylarından Selim Soydan yaptığı açıklamada "Ancak artık misyonunu tamamladı. Futbol hayatının sonuna geldi.Galatasaray’da inanç, güven ve takım ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Daum ile daha fazla çalışamam" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-23-2009 11:26 PM |
| Daum "Islıklandığını duysam onu oyundan almazdım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-21-2009 08:56 PM |
| "Daum beni yok etmek istedi!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-01-2009 09:34 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| "5 Kuruş bile vermeyiz" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-09-2009 09:59 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin eski başkan adaylarından Selim Soydan yaptığı açıklamada "Ancak artık misyonunu tamamladı. Futbol hayatının sonuna geldi.Galatasaray’da inanç, güven ve takım ruhu var. Fenerbahçe’de bu bütünlük yok. En azından ezeli rakipteki kadar yok. Şu anda yönetici olsam, ‘Daum mu, Rijkaard mı?’ deseler Daum’u düşünmem bile, Rijkaard derim. Zaten Fenerbahçeliler bu gerçeği bildikleri için sinirleniyor. Kazım’ın geleceğini sıkıntılı görüyorum. Ona yanlışlarını anlatmaları gerek. Yoksa çok çabuk kaybolur gider” şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|