![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Bu gördüğüm son kart olacak" Konusunu Görüntülemektesiniz.Bu sezon takımımızda oynadığı futbolla ve gördüğü kartlarla dikkat çeken Emre yaptığı açıklamada "Bu gördüğüm son kart olacak. Ne olursa ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Beşiktaş'ı elemek zevkli olacak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-22-2009 10:58 PM |
| "Zafer Bizim Olacak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 11:35 PM |
| İki Kupada Bizim olacak! | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-22-2009 08:00 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bu sezon takımımızda oynadığı futbolla ve gördüğü kartlarla dikkat çeken Emre yaptığı açıklamada "Bu gördüğüm son kart olacak. Ne olursa olsun kendime hakim olacağım. Çünkü Fenerbahçe’nin bana ihtiyacı var. Takımımız çok iyi gidiyor. Böyle bir durumda arkadaşlarımı yalnız bırakmaya hakkım olmadığını anladım. Gençlerbirliği maçıyla birlikte yeniden formama kavuşacağım. Artık herkes sahada bambaşka bir Emre izleyecek. Başkanımız Aziz Yıldırım’a ve taraftarımıza bu konuda söz veriyorum" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|