![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Forma savaşını bırakmaya asla niyetim yok" Konusunu Görüntülemektesiniz.Futbolcumuz Özer Radyospor'a yaptığı açıklamada "Sakatlığım tam olarak geçti. Ancak diğerlerinden daha az idman yaptığım için fizik olarak yeterli düzeyde ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En çok armalı forma sattık. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-14-2009 08:41 PM |
| "Maç kazanmak için sadece forma yetmiyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-27-2009 03:59 PM |
| Forma al imzayı kap | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 10:58 PM |
| Dev Forma.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-03-2009 09:45 PM |
| Ayrılmak gibi bir niyetim yok! | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-13-2009 08:58 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Futbolcumuz Özer Radyospor'a yaptığı açıklamada "Sakatlığım tam olarak geçti. Ancak diğerlerinden daha az idman yaptığım için fizik olarak yeterli düzeyde olmayabilirim. Yoksa hocam bana şans verirdi.Forma savaşını bırakmaya asla niyetim yok. Bir kez şans bulursam bir daha formayı sırtımdan çıkarmam. Kendimden o kadar eminim." şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|