![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Daum ile daha fazla çalışamam" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizde Carlos krizi yaşanıyor. Son karşılaşmada yedek kalan carlos antalya maçındada yedek kalacağını öğrenince kıyamet koptu.Carlos'un yakın çevresine "Zaten gitmek ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Daum "Islıklandığını duysam onu oyundan almazdım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-21-2009 08:56 PM |
| "Daum Sayesinde çevirdik" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-26-2009 08:23 PM |
| "Daum beni yok etmek istedi!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-01-2009 09:34 PM |
| Daum'la bir görüşme daha.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-17-2009 10:10 PM |
| Daum : "Yorum Yok" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-24-2009 11:36 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizde Carlos krizi yaşanıyor.
Son karşılaşmada yedek kalan carlos antalya maçındada yedek kalacağını öğrenince kıyamet koptu.Carlos'un yakın çevresine "Zaten gitmek istiyordum.Buda tuzu biberi oldu.Devre arasında kimse beni takımda tutamaz.Daum ile daha fazla çalışamam" şeklinde konuştuğu öğrenidi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|