![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan Daum "Islıklandığını duysam onu oyundan almazdım" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum dün akşam karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Lyon, Real Madrid ve Barcelona'ya bir bakın. Hepsi 2 yıl ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Daum Sayesinde çevirdik" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-26-2009 08:23 PM |
| Daum Pamukkale'de.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-11-2009 09:39 PM |
| Daum Alex'i tersledi.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-04-2009 08:42 PM |
| "Daum beni yok etmek istedi!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-01-2009 09:34 PM |
| Daum : "Yorum Yok" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-24-2009 11:36 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum dün akşam karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Lyon, Real Madrid ve Barcelona'ya bir bakın. Hepsi 2 yıl içinde kadrolarını oturttu. Bu süreçten geçmeliyiz. 6'da 6 galibiyet iyiye gittiğimizin kanıtıdır.Tepki gösteren taraftar ne zaman 6'da 6 gördü onu da sormak lazım. 6 galibiyet, iyiye gittiğimizi kanıtlar. Twente maçında 1-0 öne geçtik, koruyamadık. Şimdi ise koruduk. Demek ki ders almışız.Kazım'ın ıslıklandığını duysam onu oyundan almazdım" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|