![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Futbol karakterlerimiz farklı" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin hayal kırıklığı yaratan futbolcusu Cristian yaptığı açıklamada "Ben Fenerbahçe'ye gelirken Brezilya'nın en önemli oyuncularından birisiydim. Aurelio da çok önemli ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Alex "Bu futbol gelecekte yetmeyebilir" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-29-2009 01:59 PM |
| "İşte bu futbol" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-08-2009 07:29 PM |
| Futbol Show.. 5-1 | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 07-26-2009 03:41 PM |
| Anlamı çok farklı.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-12-2009 03:38 PM |
| Sezonun en farklı galibiyeti | Fenerbahçe | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 02-15-2009 12:52 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin hayal kırıklığı yaratan futbolcusu Cristian yaptığı açıklamada "Ben Fenerbahçe'ye gelirken Brezilya'nın en önemli oyuncularından birisiydim. Aurelio da çok önemli bir isim ama ikimizin futbol karakterleri farklı" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|