![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "İşte benim oğlum" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin efsane başkanı Aziz Yıldırım Twente maçında Mehmet Topuz'un attığı golden sonra yanındakilere "İşte benim oğlum" dediği öğrenildi. Fakat başkanımızın ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İşte Semih'in sırrı.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-11-2009 09:22 PM |
| "İşte bu futbol" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-08-2009 07:29 PM |
| İşte muhtemel onbirimiz.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-29-2009 10:54 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin efsane başkanı Aziz Yıldırım Twente maçında Mehmet Topuz'un attığı golden sonra yanındakilere "İşte benim oğlum" dediği öğrenildi.
Fakat başkanımızın sevinci uzun sürmedi.Alınan mağlubiyet tüm keyifleri alt üst etti. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|