Fenerbahçe Maçları

Geri git   Fenerbahçe Maçları > Fenerbahçe Futbol Kulübü > Fenerbahçeden Haberler

"Taraftarımız bize destek versin"

Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve  Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan  "Taraftarımız bize destek versin" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu CAn Bartu Tesislerinde FBTV'nin sorularını yanıtladı.İşte o röportaj: - Takımın havasını bize anlatır mısın? - ...

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erzik'ten başkanımıza destek.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-24-2009 11:20 PM
Semih "Bize yakışmadı" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-14-2009 10:55 PM
Uğur'dan Carlos'a destek! MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-01-2009 10:05 PM
Alex : Bize Yakışmadı MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 03-26-2009 11:11 PM
Yönetimden destek.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 03-17-2009 08:28 PM

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-19-2009, 03:44 AM
Senior Member

Standart "Taraftarımız bize destek versin"

Fenerbahçe'mizin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu CAn Bartu Tesislerinde FBTV'nin sorularını yanıtladı.İşte o röportaj:

- Takımın havasını bize anlatır mısın?
- Gördüğünüz gibi idmanlar keyifli geçiyor. Herkes eğlenceli. Biz milli takım kampına gitmiştik. Orada takımdan biraz ayrı kalmıştık. Geldiğimizde herkesin neşesi yerindeydi. Oynayan oynamayana herkes birbirine destek veriyor. Özellikli bu olay hocamızın gelmesiyle çok oturdu takımda. Bu çok önemli bir duru. Her takımda zaman zaman oynayan ve oynamayan oyuncular olacaktır ama birbirine destek vermesi takımın çok önemli. Ben takımın havasını çok iyi görüyorum. Ama ben Fenerbahçe`ye geldiğimden beri özellikle dikkatimi çeken bir şey var. Soyunma odasındaki hava o gün maça yansıyor. Yarın soyunma odasında hava ciddi ve konsantre olmuş şeklinde olur. Umarım o da maça yansır.

- Emre`yi biz sezon başından beri Avrupa maçı, lig maçı, milli maçlar derken hiç durmadan koşan bir Emre gördük ve her seferinde de üstüne büyük bir yük vardı. Haksızlık da olsa kırmızı kart gördün ve bu hafta oynayamadın dinlendin. Şimdi dinlenmiş ve futbolu özlemiş bir Emre`den biz çok daha fazla bir performans mı bekleyeceğiz?
- Tabii talihsiz bir olay yaşadım. Kimseyi hatalı olarak görmüyorum. Benimde hatalarım var. Yine hatalar yapmaya devam edeceğim. Bu kadar uzun süre takımımı yalnız bırakma gibi bir isteğim hiç bir zaman olamaz. Çünkü bende fizik olarak iyi bir durumdaydım. 2-3 idman kaçırınca bile insan üzülüyor. Düşünün 2-3 maç kaçıracak olmak daha fazla üzüyor beni. Bu anlamda bende diğer arkadaşlarıma oranda daha dinlenmiş çıkacağım. Herkesin beklediği yine ben takımım için mücadelemi ortaya koyacağım. Gerisi zaten gelecektir saha içinde. Ama mücadele etmemiz gereken maç. Avrupa gerçekten çok farklı. Türkiye liginde bazı maçlarda temponun düştüğü dönemler oluyor ama. Bence yarın temponun düşmeyeceği zamanlarda olacak. O dönemlerde takımda sadece ben değil inşallah tüm arkadaşlar da iyi mücadele edecektir.

Seçenekler
Stil