![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Yarınki maç çok önemli" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin defans oyuncusu Lugano bugün stadda yaptığı açıklamada "Belki de yarın Avrupa’da şampiyonluk için uzun bir yolda ilk adımımız olacak. ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Bu kadro büyük işlere imza atacaktır" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 09-07-2009 10:04 PM |
| Ümit Özat : "Tuncay bizi istiyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-27-2009 08:37 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin defans oyuncusu Lugano bugün stadda yaptığı açıklamada "Belki de yarın Avrupa’da şampiyonluk için uzun bir yolda ilk adımımız olacak. O yüzden yarınki maç çok önemli. Bütün oyuncular bu bilinçle sahaya çıkacak.Edu ile birbirimizi çok iyi tanıyorduk ve iyi anlaşıyorduk. Bu sene savunmadaki oyuncular biraz değişiyor. Bilica ile biz iki haftadır sahada beraberiz. Defans organizasyonda birbirini tanımak, birbirine alışmak çok önemli. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|