![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "3 puanı alacağımıza inanıyorum" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin ortasahasına ilaç gibi gelen transferi Cristian Bursaspor mücadelesi ile ilgili konuştu. Zor bir mücadele olacağını ve kazanmaları gerektiğini söyleyen ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Maç kazanmak için sadece forma yetmiyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-27-2009 03:59 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 06:00 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin ortasahasına ilaç gibi gelen transferi Cristian Bursaspor mücadelesi ile ilgili konuştu.
Zor bir mücadele olacağını ve kazanmaları gerektiğini söyleyen Baroni "Milli ara, dinlenmemiz açısından çok iyi geldi. Bursa’da elimizden gelenin en iyisini yapıp, 3 puanı alacağımıza inanıyorum.Galatasaray'ın kazanmasıyla zirveden uzaklaşmamak için bu maçıda kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|