![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Daum Sayesinde çevirdik" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin yıldız futbolcusu Semih yaptığı açıklamada "Diyarbakır maçına çok kötü başladık. Devre arası hocamız öyle konuştu ki 2. yarıya güvenle ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Daum beni yok etmek istedi!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 08-01-2009 09:34 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| Daum : "Yorum Yok" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-24-2009 11:36 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin yıldız futbolcusu Semih yaptığı açıklamada "Diyarbakır maçına çok kötü başladık. Devre arası hocamız öyle konuştu ki 2. yarıya güvenle çıkıp 3 puanı kazandık.Çok sıcak bir hava vardı. Rakibin baskısından da ileriye
rahat çıkamıyorduk. Ama devre arasında olaya Daum el koydu.Bize güvendiğini, maçı alacağımıza inandığını söyledi. Bu konuşma, sihirli bir dokunuş gibi motivasyonumuzu artırdı. 2. yarıya güvenle çıktık ve zor maçı lehimize çevirdik. Uzun zamandır 11'de 80 dakika oynamıyordum. Benim için iyi maç oldu." şeklinde konuştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|