![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Maçı çevirmemiz çok sevindirici" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum Diyarbakırspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada "Yenik duruma düştükten sonra bu maçı çevirmemmz bizim için çok sevindirici ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 06:00 PM |
| Yazıcı : "Çıkan Haberler doğru değil" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-31-2009 06:15 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin teknik direktörü Daum Diyarbakırspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada "Yenik duruma düştükten sonra bu maçı çevirmemmz bizim için çok sevindirici bir olay.ikinci yarıda özellikle daha fazla pozisyon bulduk daha iyiydik.ilk yarı iyi bir diyarbakırspor takımı gördüm.ilk yarıda çok dirençlilerdi.burası zor bir deplasman.diyarbakırspora ligde başarılar hoşgeldin diyoruz" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|