![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Çalışmaya devam edeceğiz." Konusunu Görüntülemektesiniz.Teknik Direktörümüz Daum oyuncularıyla bu sabah yaptığı görüşmede "Sakatlık da futbolun bir parçası Acı çekmeden zafer olmaz. Çalışmaya devam edeceğiz.Sakatlıklar ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| Yazıcı : "Çıkan Haberler doğru değil" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-31-2009 06:15 PM |
| Semih "Şansımız devam ediyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-23-2009 06:08 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Teknik Direktörümüz Daum oyuncularıyla bu sabah yaptığı görüşmede "Sakatlık da futbolun bir parçası Acı çekmeden zafer olmaz. Çalışmaya devam edeceğiz.Sakatlıklar bizi asla yolumuzdan çeviremez, çalışmaya devam edeceğiz.Henüz ligin başındayız. İdman tempomuz daha da artacak. Çünkü haftada iki maç yapmaya başlayacağız. Hedeflerimiz büyük, program yoğun. Şampiyonluğu kimse bize gümüş tepside sunmaz. Maç oynadıkça sakatların da azaldığını göreceksiniz, bana güvenin." şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|