Fenerbahçe Maçları

Geri git   Fenerbahçe Maçları > Fenerbahçe Futbol Kulübü > Fenerbahçeden Haberler

İlk 11 zorlaştı..

Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve  Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan  İlk 11 zorlaştı.. Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin futbolcusu Selçuk Şahin yaptığı açıklamada ''Her bölgede ciddi adaylar var. Her oyuncu oynamak istiyor. Ben de açıkçası oynamak istiyorum ...

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-12-2009, 07:25 PM
Senior Member

Standart İlk 11 zorlaştı..

Fenerbahçe'mizin futbolcusu Selçuk Şahin yaptığı açıklamada ''Her bölgede ciddi adaylar var. Her oyuncu oynamak istiyor. Ben de açıkçası oynamak istiyorum ama bu konudaki tek yetki hocamızındır. Kimi iyi görürse onu oynatıyor. Şu anda ben zaman zaman sonradan forma şansı buluyorum. Bu bende kesinlikle moral bozukluğu yaratmıyor, biraz daha fazla üstüne koyarak çalışmaya devam edeceğim.Her bölgede çok iyi oyuncular var. Hocamızın da yapacağı tek şey sadece 11 oyunuyu sahaya çıkarabilmek. Ben de hoca olsam aynı şeyi yapacaktım. Elbette bazı oyuncular yedek kalacak. 18'e girmek bile açıkçası zorlaştı. Her oyuncunun çok ciddi ve iyi çalışması lazım. Bunun da herkes farkında, bilincinde.Ancak bütün bunların hepsinin en üstünde takımın başarısı geliyor. Takım başarılı olduktan sonra oynamışız oynamamışız bir yere kadar önemli. En önemlisi Fenerbahçe'nin başarısı.Kazanmayı öğrenen bir takım olarak aldığımız galibiyetlerin diğer maçlarda da bize artı olarak döneceğini düşünüyoruz. Geçen sene ilk 6 maçta kötü başlayıp 10'un üzerinde puan kaybetmiştik. Sezon sonuna kadar bu fark maalesef devam etti. Sonradan toparlamamıza rağmen devam etti. Bu nedenle iyi başlamamız gerektiğinin farkındaydık. Her maçı final olarak görmeliyiz. Kaybettiğimiz puanları ileride çok arıyoruz. Sezona bunun bilincinde başladık. Tabi daha çok erken, bir maç oynadık ama çok daha disiplinli, ciddi ve her şeyin çok daha farkında olduğumuz bir sezon geçireceğiz gibi görünüyor.Şampiyonluğa oynuyoruz diye söylediğimiz bir ortamda kendi sahamızda puan yitiremeyiz. Güzel bir karşılaşma olacak. Bir yaz günü inşallah taraftarlarımız da stadı doldurur ve hep beraber eğleniriz" şeklinde konuştu.

Seçenekler
Stil