![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Daum beni yok etmek istedi!" Konusunu Görüntülemektesiniz.Bayern Münih teknik direktöründen şok bir açıklama geldi.Uli Hoeness yaptığı açıklamada "Daum beni yok etmek istedi. Bilinçli bir şekilde beni ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Beni oynatma Hocam !" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 07-31-2009 12:23 AM |
| Daum,Fatih'i istedi.. | MaxidaTa | Fenerbahçe Transfer Haberleri | 0 | 07-28-2009 11:24 PM |
| "Beni mahçup etmedin" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-14-2009 09:52 PM |
| Martis : "Beni Alın" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-26-2009 11:19 PM |
| Daum : "Yorum Yok" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-24-2009 11:36 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bayern Münih teknik direktöründen şok bir açıklama geldi.Uli Hoeness yaptığı açıklamada "Daum beni yok etmek istedi. Bilinçli bir şekilde beni ve ailemi mahvetmeye hazırdı. Bunu hiç bir şart altında kabul etmek mümkün değil.O zamanlar, tüm bir halkı karşına almanın ne demek olduğunu anladım. Biri bana, ’Dachau temerküz kampında seni unuttular’ şeklinde yazı yazdı. Hatta bir kişi, beni Schalke maçı sırasında bankta öldürene 10 bin Avro teklif etti" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|