![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "Artık onur meselesi" Konusunu Görüntülemektesiniz.Yaklaşık 1.5 aydır sakat olan ve Beşiktaş mücadelesinde sahalara dönmesi beklenen kaptanımız Alex de Souza "Başımıza gelenlere inanamıyorum. Türkiye Kupası'nı ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Artık çok zor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-20-2009 10:21 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| "Getirdiğin adam bizi ne hallere soktu!" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-23-2009 06:04 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yaklaşık 1.5 aydır sakat olan ve Beşiktaş mücadelesinde sahalara dönmesi beklenen kaptanımız Alex de Souza "Başımıza gelenlere inanamıyorum. Türkiye Kupası'nı kazanmak bizim için onur meselesi oldu" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|