![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" Konusunu Görüntülemektesiniz.Teknik direktörümüz Aragones yaptığı açıklamada "Futbolda herşey bitti denemez, ama olanaksıza yaklaşmış durumda. Ankaraspor çok fazla üzerimize gelmedi. Geldikleri tek ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| Jol "En büyük hayalim Fenerbahçe'yi çalıştırmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-06-2009 07:59 PM |
| "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 06:00 PM |
| "Guiza İspanyaya anca tatile gelir" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-19-2009 09:28 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Teknik direktörümüz Aragones yaptığı açıklamada "Futbolda herşey bitti denemez, ama olanaksıza yaklaşmış durumda. Ankaraspor çok fazla üzerimize gelmedi. Geldikleri tek pozisyonda golü buldular. Yitirmeyi haketmedik. Pozisyon yakaladık ama net bir gol pozisyonu elde edemedik. Orta alanda Selçuk ve Emre ile oyunu domine ettik ama kanatlara açamadık oyunu. Bunu yapamayınca maçı da kazanamadık.En büyük suçlu kim diye sorarsanız, tabiki de benim" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|