![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe teknik direktörümüz Luis Aragones bugün futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Puan kaybetseydik kredimiz tamamen biterdi. Şimdi yarışta biz de varız. Önümüzde ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aragones "Şansımız sürüyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-25-2009 11:19 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-05-2009 06:00 PM |
| Yazıcı : "Çıkan Haberler doğru değil" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-31-2009 06:15 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() Fenerbahçe teknik direktörümüz Luis Aragones bugün futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Puan kaybetseydik kredimiz tamamen biterdi. Şimdi yarışta biz de varız. Önümüzde zorlu bir G.Saray maçı var. İki takımdan biri yarışa veda edecek. Bu takım biz olmayalım. Sizlere güveniyorum" şeklinde konuştuğu ve futbolcularında bu konuda inançlı oldukları öğrenildi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|