![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan "En büyük temennim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak" Konusunu Görüntülemektesiniz.Dün gece varmısın yokmusun programına katılan teknik direktörümüz Luis Aragones en büyük isteklerinden bi tanesinin Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak olduğunu söyledi.Aragones ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| Şen "Beşiktaş Şampiyon olur" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-12-2009 10:05 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Jol "En büyük hayalim Fenerbahçe'yi çalıştırmak" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-06-2009 07:59 PM |
| Del Bosque : "Fenerbahçe şampiyon olur" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-12-2009 11:30 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() Dün gece varmısın yokmusun programına katılan teknik direktörümüz Luis Aragones en büyük isteklerinden bi tanesinin Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak olduğunu söyledi.Aragones "Türkiye'de bulunmaktan ve yaşamaktan çok hoşnutum. İspanya'yı yaptığımız gibi Fener'i de şampiyon yapacağız. Bu benim en büyük temennim" şeklinde konuştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|