![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan Emre "Umudumuz sürüyor" Konusunu Görüntülemektesiniz.FB TV'ye konuşan futbolcumuz Emre Belözoğlu "Hiçbir şey bitmiş değil ama, elimizdeki şansı artık rakibimiz olan Bosna’ya verdik. Son dakikada ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aragones "Şansımız sürüyor" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-25-2009 11:19 PM |
| "En büyük suçlu kim diye sorarsanız tabiki de benim" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-18-2009 11:27 PM |
| "Euro 2008 finalinde bile bu kadar heyecanlanmadım" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-11-2009 10:08 PM |
| Aragones "İki takımdan biri yarışa veda edecek" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-07-2009 09:12 PM |
| "Seni Seviyoruz Emre" | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-14-2009 08:27 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
FB TV'ye konuşan futbolcumuz Emre Belözoğlu "Hiçbir şey bitmiş değil ama, elimizdeki şansı artık rakibimiz olan Bosna’ya verdik. Son dakikada yediğimiz o talihsiz gol olmasa, son maçtan 1 puanla bile ayrılsak, ’Tamamen bizimle Bosna arasında olacak bir mücadele’ diyebilirdim buna, ama şu an tamamen Bosna’nın elinde. Arada 4 puan var. Onlar İspanya ile oynayacaklar ve bu da grubun son maçı olacak. Bu da talihsiz bir fikstür. Önümüzdeki 4 maçı alıp, Bosna’nın puan kaybetmesini bekleyeceğiz." dedi.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|