![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan Josico : Sakat Değilim Konusunu Görüntülemektesiniz.Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen fakat bir türlü bekleneni veremeyen ve yedek kulübesine hapsolan ispanyol futbolcumuz Josico şu anda ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Denizin yerine Josico | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-04-2009 07:36 PM |
| Maldonado Gidiyor,Josico Kalıyor.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-02-2009 09:37 PM |
| Emre : Ben cani değilim | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-01-2009 09:36 PM |
| Josico yine yok! | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-14-2009 08:32 PM |
| Josico | Fenerbahçe | Futbolcular | 0 | 12-17-2008 10:23 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen fakat bir türlü bekleneni veremeyen ve yedek kulübesine hapsolan ispanyol futbolcumuz Josico şu anda tek düşündüklerinin Fenerbahçe'nin başarısı olduğunu söyledi.Geçtiğimiz günlerde yönetimimizin "Biz Josico'nun sakat olduğunu biliyorduk" şeklindeki açıklamasına sitemle cevap veren Josico "Yönetim beni şaşırttı. Benim kronik bir sakatlığım yok. İnsanlara durumu böyle lanse ederseniz bu şekilde düşünmeleri normaldir. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum.Hiç bir sakatlığım yok" şeklinde konuştu.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|