![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan Kazım isyan etti ! Konusunu Görüntülemektesiniz.Futbolcumuz Kazımdan şok edici sözler.Bir maç ilk 11 de oynayıp diğer maç ilk 18 e bile giremeyen,teknik direktör Aragones'e tavır ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Başkan müdahale etti.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-30-2009 10:56 PM |
| Kazım memnun değil.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-23-2009 11:00 PM |
| Yönetimden Kazım açıklaması (!) | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-08-2009 08:36 PM |
| Eski Başkanımız Vefat Etti | Fenerbahçe | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 02-20-2009 11:01 PM |
| Kazım Kazım Richards | Fenerbahçe | Futbolcular | 0 | 12-17-2008 10:22 PM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Futbolcumuz Kazımdan şok edici sözler.Bir maç ilk 11 de oynayıp diğer maç ilk 18 e bile giremeyen,teknik direktör Aragones'e tavır koyduğu için aragones tarafından şans verilmeyen,disiplinsiz hareketleriyle dikkat çeken Kazım bu seferde yönetimi hedef aldı.
Kazım “Artık burada hiç mutlu değilim. Ben, Fenerbahçe’ye oynamak için geldim. Ancak sürekli takımın dışında kalıyorumZaten paramızı da doğru dürüst alamıyoruz.Beşiktaş yöneticisi Mario Berk, sürekli beni arıyor. Profesyonelim ve kariyerimi düşünmek zorundayım.” şeklinde konuştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|