Fenerbahçe Maçları

Geri git   Fenerbahçe Maçları > Fenerbahçe Futbol Kulübü > Fenerbahçeden Haberler

Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Düzenledi

Fenerbahçe Futbol Kulübü Katagorisinde ve  Fenerbahçeden Haberler Forumunda Bulunan  Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Düzenledi Konusunu Görüntülemektesiniz.Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan iddialara yanıt vermek amacıyla bugün bir basın toplantısı ...

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yıldırım yeniden Aday Fenerbahçe Fenerbahçeden Haberler 0 05-16-2009 03:29 PM
Şen : Aziz Yıldırım Bırakmalı.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-15-2009 09:59 PM
Şen "Aziz Yıldırım başarılı olamaz" MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-09-2009 10:15 PM
Aziz Yıldırımdan sitem MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-01-2009 09:50 PM
Aziz Yıldırımdan çarpıcı açıklamalar MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 03-31-2009 04:41 PM

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-12-2009, 09:16 PM
Fenerbahçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici

Standart Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Düzenledi

Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan iddialara yanıt vermek amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Başkanı'nın açıklaması şöyle:
"Böyle bir toplantı yapmaktan dolayı hicap duyuyorum Aileme ve şahsıma saldırı yapılmştır. Türklerde aile kavramı başkadır. İnternet sitelerinde duyumlara göre bazı haberler yapıldı. Sabahleyin bu haberi aldıktan sonra gerekli girişimleri yaptık. Haberi yapan dergi ilk kez çıkıyor. Hiçbir büyük medya kuruluşuyla ilgili bir dergi değil bu. İnternet yayıncılarıyla konuştum ve özür dileyip haberi kaldırdılar. O dergiye sonunda ulaştık. 2 bin tane bastırılıp bedava dağıtıldığını ve bir internet sitesine bağlı olarak çalıştığını öğrendik.
Seçim süreci boyunca belden aşağı vuran bir grup bu. Bu kişilerin Altunizade’de bir ofiste sık sık bir araya geldiğini de çok iyi biliyoruz. Biz hep birbirimize belden aşağı vurmadan seçim yaptık. İnternet sitelerinde yayılan bu haber bu aşağılık çalışmanın geldiği noktayı göstermektedir. Haber şahsıma, aileme ve sosyal hayatıma saldırı niteliğindedir. Tamamen iftira mahiyetindeki bu habere yaparak beni yıpratanlar Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya çalışmaktadır. Bu olaylar benim başkan adaylığımı koymam konusunda beni kamçılamıştır.
Bu şerefsiz ve çirkin yayınlarda bulunanlar hakkında hukuki her türlü girişimde bulunacağım.!
Kaynak:Milliyet

Seçenekler
Stil