![]() |
|
|||||||
Fenerbahçe Futbol Takımı Katagorisinde ve Fenerbahçe Transfer Haberleri Forumunda Bulunan Transferlerden ilk açıklama.. Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin muhteşem transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ilk kez konuştular. Gördükleri bu ilgi karşısında çok şaşkın ...
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aragones'ten açıklama.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-22-2009 11:08 PM |
| Lugano'dan açıklama | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-21-2009 10:49 PM |
| Selçuk'tan açıklama.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-14-2009 09:49 PM |
| Hooijdonk'tan açıklama | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 04-13-2009 06:05 PM |
| Mahmut Uslu'dan açıklama.. | MaxidaTa | Fenerbahçeden Haberler | 0 | 03-22-2009 12:22 AM |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Fenerbahçe'mizin muhteşem transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ilk kez konuştular.
Gördükleri bu ilgi karşısında çok şaşkın olduklarını belirten Cristian ''Çok mutluyuz. Gösterilen ilgi çok bariz, taraftarlar belli ki takımlarını çok seviyor. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Stat çok güzel. Futbol ve taraftar için mükemmel. Bu stat Türkiye'nin en iyisi değilse, mutlaka en iyilerinden birisidir. Burada maçlar oynamak çok güzel olacak.'Hızlı adımlar atabilme kabiliyetim var. Bu nedenle çok hızlı atağa çıkabiliyorum. Ayrıca çok sert şutlar da atabilirim. Fenerbahçe'ye faydalı olacağım'' şeklinde konuştu. Dos Santos ise ''Burada olmaktan dolayı mutluyum. Gösterilen ilgi beni mutlu etti. Türk halkına teşekkür ediyorum'' dedi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|