Fenerbahçe Maçları

Geri git   Fenerbahçe Maçları > Fenerbahçe Futbol Takımı > Fenerbahçe Transfer Haberleri

Transferlerden ilk açıklama..

Fenerbahçe Futbol Takımı Katagorisinde ve  Fenerbahçe Transfer Haberleri Forumunda Bulunan  Transferlerden ilk açıklama.. Konusunu Görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'mizin muhteşem transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ilk kez konuştular. Gördükleri bu ilgi karşısında çok şaşkın ...

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aragones'ten açıklama.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-22-2009 11:08 PM
Lugano'dan açıklama MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-21-2009 10:49 PM
Selçuk'tan açıklama.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-14-2009 09:49 PM
Hooijdonk'tan açıklama MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 04-13-2009 06:05 PM
Mahmut Uslu'dan açıklama.. MaxidaTa Fenerbahçeden Haberler 0 03-22-2009 12:22 AM

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-23-2009, 03:41 PM
Senior Member

Standart Transferlerden ilk açıklama..

Fenerbahçe'mizin muhteşem transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ilk kez konuştular.

Gördükleri bu ilgi karşısında çok şaşkın olduklarını belirten Cristian ''Çok mutluyuz. Gösterilen ilgi çok bariz, taraftarlar belli ki takımlarını çok seviyor. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Stat çok güzel. Futbol ve taraftar için mükemmel. Bu stat Türkiye'nin en iyisi değilse, mutlaka en iyilerinden birisidir. Burada maçlar oynamak çok güzel olacak.'Hızlı adımlar atabilme kabiliyetim var. Bu nedenle çok hızlı atağa çıkabiliyorum. Ayrıca çok sert şutlar da atabilirim. Fenerbahçe'ye faydalı olacağım'' şeklinde konuştu.

Dos Santos ise ''Burada olmaktan dolayı mutluyum. Gösterilen ilgi beni mutlu etti. Türk halkına teşekkür ediyorum'' dedi.

Seçenekler
Stil